top of page
Piano zomercursus bladmuziek

Zomercursus Piano 2024

Deze zomer bied ik een piano-zomercursus aan. Of je nu een beginner bent die de eerste stappen wil zetten in de wereld van piano, of een gevorderde speler die zich wil perfectioneren voor een belangrijke uitvoering, deze zomercursus biedt de flexibiliteit en persoonlijke aandacht die je nodig hebt

Piano Keys

Wat houdt de cursus in?

De zomercursus is een uitstekende gelegenheid om te ontdekken of pianospelen iets voor jou is, of om je voor te bereiden op een concert of auditie. We bespreken jouw muzikale doelen en wensen vooraf en tijdens de eerste les, zodat de lessen optimaal aansluiten bij jouw behoeften en verwachtingen.

Een doel kan bijvoorbeeld zijn om te leren improviseren, je techniek te verbeteren, leesvaardigheid te verbeteren of een bepaald stuk samen in te studeren. Dit kan op alle niveaus dus laat je niet afschrikken door bepaalde termen.

Waar en wanneer?

We spreken samen het aantal lessen af dat je wilt volgen, met een minimum van drie lessen exclusief proefles. Deze lessen kunnen in overleg worden ingepland op dinsdagen, woensdagen en bij genoeg aanmeldingen ook de donderdag in de maanden juli en augustus. De lessen vinden plaats in mijn pianostudio op de NDSM-Werf op een mooie vleugel.

Sheet Music

Prijzen en proefles

 ● Les van 30 minuten: €26,25

● Les van 45 minuten: €39,40

● Les van 60 minuten: €52,50

*Proefles kost €15,- voor 30 minuten

* Voor tieners en volwassenen raad ik aan om lessen van minimaal 45 minuten te nemen. Voor kinderen raad ik lessen van 30 minuten aan.

*Bovenstaande tarieven zijn exclusief BTW - onder de 21 jaar wordt er geen BTW geheven.

Aanmelding zomercursus

bottom of page